keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Matkalla Tampereen Häämessuille



Lauantaina ne sitten on, Tamperetalolla häämessut, tänne minun ei pitänyt alunperin mennä koska häihin on vielä aikaa. Mutta toisen kaasoni kanssa asiaa mietittiin ja todettiin että parempi mennä ajoissa jos vaikka joku asia messuilla muuttaakin  suunnitelmien suunnan. Ja mahdollistaahan tarkat suunnitelmat ensi kesän jälkeen häätavara ostamisen käytettynä, kun kaikki on sitten varmasti päätetty.

En ole ikinä käynyt muillakin ammattilaismessuilla, ja siksi odotankin häämessuilta paljon. Toivon saavani ideoita, taikka ei ainakaan noin elämyksiä. Ehkä siis tarkemminkin vahvistaa sitä ajatusta miten on jo suunnitellut asioita. Sekä ihailla vihkisormuksia.

Olen aina olettanut olevani hyvinkin minimalistinen, mutta vihkisormusten katselu saa minussa esiin pikkuprinsessan kuka haluaa blingiä ja näyttävyyttä. Unelmatilannehan olisi jos T suunnittelisi minulle itse sormuksen ja teetättäisi sen, mutta luulen tuossa tilanteessa saavani mutterin sormeeni josta on kotitallissa hiottu kierteet pois..
                                                      Kuvahaun tulos haulle mutterisormus

Noh olisihan tuokin parempi kuin ei mitään :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti