torstai 11. tammikuuta 2018

Kihlaus

Miten tämän asian kanssa nyt pääsisi eteenpäin, mentiin siis vihdoin kihloihin.


Olen odottanut/vaatinut/pyytänyt tätä siitä asti kuin neito syntyi, mutta myöskin kertonut ettei näin monen vuoden jälkeen mennä ihan vaan kihloihin vaan haluan samalla myös päättää päivän.

Niinhän siinä sitten kävi että T on miettinyt ja pyöritellyt asiaa kunnes vihdoin 31.12.2017 hän kosi.
Tai siis laittoi minulle putkiklemmarin sormeen sen enempää kysymättä.
Kuvahaun tulos haulle putkiklemmari


Itse en osannut tuohon mitään tuona päivänä sanoa taisi iskeä siinä vaiheessa itselle paniikki, mutta maanantaina kysyin että mikäs se päivä sitten on, tai ehkä tarkemmin minä vuonna.

Sitten se sovittiin 13. heinäkuuta 2019 meidän hääpäivä.


Siitä se sitten alkoikin, suunnitelmiahan olen mielessänä kerännyt jo muutaman vuoden, mitä voi näin ajoissa sopia, voiko ostaa jo kaapit täyteen tavaraa. milloin voi askarrella kutsu. Ainaki uskon olevan hyvä että nyt on joku paikka minne näitä asioita purkaa.




2 kommenttia:

  1. Moi Tuuli! Kivaa että oot päässy häiden suunnitteluun käsiksi! Tulen kyllä vahvasti seuraamaan blogiasi useastakin syystä. Ollaan samoilta suunnilta (Itse Tampereelta) ja molemmille tulossa kesähäät. Itsekin olin ajatellut tuota samaa vuotta ja kuukautta,mutta ehkä ei sittenkään vielä. Aika näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, SomedayBride
      Toivottavasti pääset pian kunnolla aloittamaan häidesi suunnittelun.
      Paitsi mitä enemmän on suunnitelmia valmiina sitä helpompi niitä on sitte lopulta järjestää. Ja ehdota ihmeessä jos on joku aihe mistä suunnittelussa halutat erityisesti tietää :)

      Poista