torstai 11. tammikuuta 2018

Mitäs sitten saa tehdä

Niin, kun mitään ei haluaisi tehdä liian ajoissa mutta jotain on pakko tehdä oman mielensä rauhoittamiseksi. Juhlapaikkaa olen katsellut jo pitkään, koska se on se tärkein meille. Tarpeeksi läheltä ja oikealla tunnelmalla, sekä juhlimesen kesto halutaan juhlia niin pitkään kuin itsestä tuntuu.
Tällä perusteella varasinkin jo kirkon, vähän naurahtivat seurakunnalla kun soitin, mutta halusin varmistaa että saan juuri tuolle päiväll. Eli nyt jotain on lukittu, meidän avioliitto siunataan Ylöjärven kirkossa.
Kuvahaun tulos haulle ylöjärven kirkko

Avioliitto siis vain siunataan, itse en ole ikinä kuulunut kirkkoon, mutta olen aina pitänyt siitä tunnelmasta/juhlavuudesta minkä kirkko tuo tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Ja T kuuluu kirkkoon niin minusta tämä oli luonnolista, koska uskon myös osan sukulaisista olettavan tätä.

Tämä on meille lähin kirkko ja harrastukseni takia tunnenkin seurakunnan väestä monta ihmistä ja uskon tämän olevan itselleni helpotus kun itse seremoniaa suunnitellaan. Toivon vielä saavani tietyn papin, mutta se selviää vasta ensi keväänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti