tiistai 15. toukokuuta 2018

14 kuukautta jäljellä

Niin se aika vähenee, ja taantumaa suunnitteluissakin jo tullut.

Tuntuu että mielellään kaikkea tekisi ja miettisi, mutta itse olen alkanut kaipaamaan jotain konkreettisempaa. Pitäisi päästä tekemään, mutta en myöskään haluaisi kaappeja täyteen vuodeksi eteenpäin erilaisista askarteluista.

Onneksi eilen illalla meille tuli vieraaksi yksi tyhjäntoimittaja, hän siis leikkelee työkseen pahvilaatikoita :)  Mukanaan hänellä oli meidän lapsivieraille varatut salkut, toki vielä taittelematta.

Nämähän voisi vaikka koristella etukäteen, koska mielestäni saavat koristeluiltaan erota paljonkin muusta teemasta. Näiden ideana on viihdyttää lapsia ja antaa heillekkin joku hääelämys.

Koristeluiksi salkkuihin olin suunnitellut kirjattavan lapsen nimen, ja kenties heidän oman kuvansa, jos tämän kaikista vieraista löydän. Nuoremmat voivat  näin tunnistaa oman salkkunsa kuvasta ja isommat vaikka lukea. Ja tämän lisäksi ehkä jotain vihreää, voisikohan sitoa köynnöstä salkun ympäri...

Entäs sisältö sitten, nämä olisi alkuun ajatuksena:
 - Limonadipullo (esim. herra Hakkarainen) pienemmille pillimehut
 - Puuhavihkonen (odottaa vain tulostusta tietokoneella)
 - Kynät
 - Saippuakuplia (näille myös ehkä täyttö piste juhliin)
 - Joku karkki (karkkikaulakoru tms.)

Kunhan lapset saavat selkeästi jotain omaa juhlista, muutenhan hääjuhlat on hyvinkin aikuisille suunnattuja. Haluan että lapsivieraita ei tarvitsisi vanhempien koko ajan olla komentamassa, helppoa juhlimista kaikille :)

Mites teillä kuuluuko lapset osana juhlaan, ovatko he pakollinen paha vai juhlitaanko vaikka aikuisten kesken?
Itse ymmärän kyllä näistä kaikki vaihtoehdot, mietimme mekin yhä miten voisi ystävällisesti mainita, että toivomme aikuisten voivan juhlia kanssamme yöhön asti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti