maanantai 3. syyskuuta 2018

Uudelleen ruoasta

Kuten jo aikaisemmassa postauksessa Lähi Pitopalvelussa kerroin ruoat ainakin alustavasti tekee meille mieheni veli. Tai no katsotaan nyt..
Rahan säästönä tämän pitäisi toimia, mutta kyseinen veli ei ole vieläkään saanut meille laitettua alustavaa budjettia ruokien osalta ja nyt minua alkaa jännittämään.
Aika kun alkaa mielestäni käymään vähiin.
Kuvahaun tulos haulle hää paniikki
Onhan se totta että parhaat pitopalvelut varataan ajoissa. Ja jos kustannus arvio itse tehdyille ruoilla onkin liikaa on meidän pakko löytää pitopalvelu.
Onhan se totta että varmasti pitäisi tulla halvemmakis kun maksaisimme veljellä vain ruokien aineista, emme niiden valmistuksen työstä (jonka hän antaisi häälahjana meille).
Mutta tämän lisäksi kustannuksia tulee itse tehden muitakin; astiat, tarjoilijat (jotka siivoisivat pöydät) sekä helpommin tässä tulisi yllättäviä kuluja.

Ei viitsisi liikaakaan ahdistella budjetista, mutta nyt se hinta vaan pitäisi saada, jotta tiedän paljonko muihin asioihin meillä on kuluttaa. Pidämme kumpikin tärkeimpänä ruokaa ja itse olen vielä tarjoilussa ja esillepanossa tarkka.

Onko muilla ajatuksena tehdä "itse" ruoat, miten hoidatte silloin pöytien siivoukset yms.?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti